Akce: Doprava nad 1300 Kč ZDARMA.
media
media
media
media
media
media
media

Akciová společnost PATRIA Kobylí, a.s. se specializuje na několik klíčových oblastí podnikání. Patří sem zemědělská výroba a sady, včetně tradiční rostlinné a živočišné produkce, výroby krmiv a pěstování ovoce, zejména meruněk. Dále se věnujeme vinařství a výrobě plastových konstrukcí jako jsou bazény, čistírny odpadních vod a další nádrže. Kromě toho provozujeme také prodejnu hospodářských potřeb a nabízíme ubytování v našem penzionu spolu s doplňkovými a návaznými službami. 


MERUŇKOVÉ SADY


Meruňkové sady PATRIA Kobylí, a.s. patří mezi největší pěstitele meruněk v České republice a  jsou známé pro svou kvalitní produkci meruněk. Sklizeň meruněk obvykle začíná přibližně na přelomu června a července.  Sady PATRIA Kobylí, a.s. nabízejí nejen možnost nákupu meruněk ve větším množství, ale také možnost samosběru. 

Dále také v měsíci srpnu nabízí možnost samosběru hrušek, který proběhne ve dnech 16.-18.8. Pokud máte chuť na trochu zábavy, přijďte si vybrat a natrhat ty nejlepší kousky sami. Samosběr je skvělý způsob, jak si užít letní dny v našich sadech a odnést si domů ovoce plné Slunce.

Pro více informací o sklizni a otevírací době sledujte naše Facebook stránky.


PENZION PATRIA Kobylí

Penzion PATRIA Kobylí, a.s. nabízí útulné ubytování v srdci jihomoravského kraje a je ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné prostředí a chtějí prozkoumat krásy jižní Moravy. Penzion se pyšní výhodnou polohou, odkud je to jen kousek k překrásným destinacím jako je Pálava, Novomlýnské nádrže a Lednicko – Valtický areál. Poskytujeme různé typy pokojů, od dvoulůžkových až po šestilůžkové, včetně možnosti přistýlky. Ceny za noc začínají na 1700 kč za dvoulůžkový pokoj a mohou se lišit v závislosti na typu pokoje. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou. Hosté mají k dispozici bezplatné wifi a soukromé parkoviště. Pořadatelé a účastníci firemních akcí, ocení naše rozsáhle konferenční prostory.

Pro rezervaci a další informace můžete navštívit  webové stránky penzionu nebo kontaktovat recepci na telefonním čísle 519 440 711.

 

BAZÉNY PATRIA KOBYLÍ, ČISTIČKY ODPADNÍCH VOD A PLASTOVÉ KONSTRUKCE                

Naše společnost se také specializuje na výrobu plastových rodinných bazénů různých typů, včetně těch s přelivným žlábkem akompaktních bazénů určených pro zabudování do terénu. Kromě širokého sortimentu bazénů nabízíme také biologické čističky odpadních vod, samonosné plastové jímky, nádrže a zastřešení bazénů. Nabízíme také profesionální servisní služby. Naše servisní týmy jsou vybaveny nejmodernějšími nástroji a mají bohaté zkušenosti s údržbou a opravami bazénů všech typů.

Jsme držitelem certifikace ISO 9001, což je mezinárodně uznávaný standard pro systémy řízení kvality. Tato certifikace je zárukou našeho závazku k neustálému zlepšování a zákaznické spokojenosti.

www.bazeny.cz 

www.patriakobyli.cz/plastove-konstrukce/  


ROSTLINNÁ A ŽIVOČIŠNÁ VÝROBA

Z rostlinné výroby nabízíme prvotřídní obilí, slunečnici a kukuřici. Zavazujeme se ke kvalitě od samotného začátku – od pečlivě zasazeného zrnka v naší úrodné půdě až po sklizeň. Každý krok v procesu je prováděn s láskou a péčí, abychom zajistili, že naše produkty jsou nejlepší možné kvality pro naše zákazníky. 

Hlavní náplní živočišné výroby je chov krav, o které pečujeme s nejvyšší odborností. S hrdostí nabízíme kvalitní mléko z našeho stáda, které dnes čítá asi 220 dojnic. Druhou výraznou linii tvoří chov býčků na maso, vybraných plemen Piemontese a Limousine, která se vyznačují mohutným osvalením a minimální lojovatostí. Mladé býčky pro masný chov nakupujeme pouze od osvědčených chovatelů. 

 

VÍNO Z KOBYLÍ

Vinařství PATRIA Kobylí, a.s. je významným producentem vína v České republice s dlouhou historií a tradicí. Založeno bylo v roce 1928 a dnes se pyšní produkcí 700 000 láhví ročně. Nachází se v atraktivní Velkopavlovické vinařské podoblasti jihovýchodní Moravy, kde pěstování vína má tradici již 800 let. Vinice o rozloze 170 hektarů jsou slunně orientované na jižní straně, což vínu dodává jedinečnou chuť a aroma. Nabízíme široký sortiment vín, od tradičních odrůd jako Frankovka, Modrý Portugal, Tramín červený, Veltlínské zelené až po méně obvyklé jako André. Vína z této oblasti jsou oceňována na prestižních domácích i zahraničních soutěžích. 

  • 21. červen, 2024
  • Komentáře: 0

    Žádné komentáře

    Odpovědět

    Vaše e-mailová adresa nemůže být zveřejněna. Povinné položky jsou označeny*